femton månader senare..

 
för cirka femton månader sen så skrev jag ett inlägg om ''fånga en från sjöns A-lag'' 
Och väldigt väldigt mycket har hänt sen dess. 
För att sätta en ettikett på vad som har ''hänt'' så har jag svajat fram och tillbaka mellan Må bra, och inte må så jätte bra.  Så nu vet ni det ni som undrar eller har hört på ryktesvägen. 

Nu till det roliga, jag har fiskat en del och jag har material från April 2019 - till Juli 2020. 
Dock så behöver inte allt gå ut på instagram, facebook, blogg, då jag har försökt att sluta upp med framförallt facebook. och dragit ner på instagram.  

Så jag tog ett steg tillbaka och andades lite och sa, jag lägger av här. och så tar vi veckorna framöver som dom kommer, och jag har inte känt något direkt ''jätte sug'' ingen glöd.  Det har blossat upp igen och det känns väldigt skönt.  Hoppas kunna komma ut framöver och dela något med er. 

Men för att dra en shjysst ''rewind'' för er som läser detta så tog jag en lång paus förra sommarn efter jag lyckats peta upp min första 20kilos karp i Sverige, och sedan var jag i Frankrike i Saussie och lyckades fånga ett par fina fiskar. Där jag även bokade om till detta året 2020. Men som fick skjutas fram pga Covid19. Så, 2021 i Maj åker jag ner med 3 goda vänner till Saussie igen! 


Men jag var i Etang la Saussie i februari med Stefan på hans 50års resa. Där jag lyckats galet bra!  vi fiskade 3 sjöar under 9 nätter. 

Stefan lyckades få en karp runt 24kilo, och jag fick nytt pb på 28kilo!

 


Vi hade ett sjuhelvets oväder där nere men karparna var riktigt hungriga, vi hade stabila 8-11 grader i vattnet.   
Jag satt i den ''djupare delen'' (2) av sjön och stefan i den grundare delen (1). Han fick givetvis välja plats först.  


 
Vi fick även möjlighet att fiska i ett helt nytt oöppnat fishery som heter Pegasus lake. Där vi lyckades landa ca 25stycken i mindre format.  Men vem tackar nej till det fisket i milda februari? 
Inte vi iallafall! 



Sen har jag fiskat ihjäl mig i April månad,  i alla väder och motgångar, men ett svagare resultat. 
 
Och jag drog till Haga i början av Maj på snabbvisit där jag lyckades bättre än någinsin med 4 landade! 

Sen var de inte mer med detta..   Vi ses!


Visa fler inlägg