Tjugohundraarton i några väl valda ord.

Först och främst skulle jag vilja tacka Swedish Baitmechanics, Gary, Birger & Magnus som tror på mig och gör mitt fiske oerhört mycket lättare. Tack för allt detta året, jag ser fram emot kommande minst lika mycket som 2018. 
Jag skulle även vilja rikta väldigt många tack till mina närmsta vänner som förgyllt mitt år på många sätt, och även min underbara flickvän som står ut med alla fiskepass & timmar bakom spöna. 
Samt alla ni som följer och läser min blogg, tanken var att börja videoblogga iår, men det ligger på is just nu, och ett otroligt tunnt kanske tills 2019. 

Om jag reflekterar likte kring året som gått så nådde jag aldrig mitt mål och det löd såhär

''Mitt mål 2018 är  att fånga ett nytt personbästa i Sverige. Det är att toppa 15+ oavsett Spegel, fjällis, fully etc etc.  Ska till frankrike i september, och då har jag som mål att försöka bräcka mitt PB där.  Inte allt för enkelt, men målet är satt.  och då måste den ligga på 22+ för spegel, 22+ fully, 19,9+ för fjällis. Ingen enkel match. 
tro inte att jag bara söker den tyngsta vikten och inte värdesätter en mindre karp, för jag värdesätter dom exakt lika högt, Även om det är speciellt att fånga en riktigt stor. '' 

och det gör mig absolut ingenting, för jag har fångat så hemskt många fina fiskar,  om jag fick välja en av dom så var det min fisk från Tunbyholm första passet iår tillsammans med Micke Borg.  Sanslös fisk! Jag var med i Tcc med Isak och där vi välte upp fisk som tyvärr inte tog oss till toppen tyvärr, men har det alltid riktigt kul när jag fiskar ihop med Isak, en sån vän skulle alla haft!

 
Vad händer 2019?


Börjar förmodligen 2019 med att fiska i Stubbetorp innan mitt medlemskap går ut där, och sedan kommer jag fortsätta min resa i syndikatet nere i skåne, jag har några target fiskar där nere jag verkligen vill fånga mer än något annat. Sedan har jag fortfarande en dröm om en eller flera fiskar från Tjärby, och I maj kommer jag även att resa till Etang La Saussaie som ligger i höjd med Abbey men helt annan sjö. och det gör jag ihop med mina absolut bästa vänner, vi har hyrt hela sjön där nere, och det ser fram emot det frukantsvärt mycket. 
Utöver det så funderar vi lite kring en annan semesterresa jag och Isak, men det får vi se vart och hur det blir med det.   Annars har jag ingenting planerat i dagsläget, mer än att jag längtar oerhört till våren och att få pilla med riggarna igen. 
 
Visa fler inlägg