TunbyCarpChallenge2017

 


Tcc2017 var återigen denna helgen och vi var 11 taggade 2-manna lag! 
Platserna lottades på facebook på torsdagen redan, mäskning fick påbörjas kl 16:00, och fisket 19:00. 

Jag och Birger blev tilldelade plats 4-5.  
Och redan på plats så bestämde vi oss från att dela på 4an, för att platsen är en lång ''tarm'' där vinden skulle ligga på hela helgen. Och allt kändes så jäkla hett med skurar och sol och hårda vindbyar. Men fisket var tyvärr överlag väldigt segt hela helgen för alla.  Första kvällen / natten landar Birger 2 fina karpar, och jag landar en större sutare. 
Och fisket är tyvärr tyst för oss men vi leder när fisket stängs lördag 12:00.  Då ligger borgarna en liten bit efter med en fin spegel på en bit över 6 kilo. 
Det serverades Grillmat & även ölprovning för dom som ville ha det mellan 12:00-18:00.  Bra intiativ tyckte många! Förövrigt så har flera deltagare har tappat en del fisk, ifall dessa fiskar hade landats hade det varit helt annorlunda i toppen. 
Birger lyckas knycka en fin spegel söndag morgon där vi höjer oss med 2hekto. 
Vi säkrade aldrig första platsen, utan de hade räckt med en 9kilos för vilket av dessa 11 lag, något lag behövde en 5kg fisk,  så hade dom vunnit. 
Så det var spännande in i det sista. 

Det slutade med att jag och Birger tog första platsen,  Bröderna Borg tog andra platsen, och Daniel Silver & Ola Hansson tog 3e platsen. De var dessa tre platser som lyckades landa fisk. 

1. Birger & Simon, 8,89kg.
2. Börderna Borg, 5,96kg.
3. Daniel & Ola,    4,62kg. 

Vi i syndikatet vill tacka våra sponsorer som gav oss priser på bordet. 
Sportfiskegiganten. 
Renz-Stein Lurez.
Fiskekompaniet.
Karpfiskebutiken. 
Swedish Baitmechanics.
Antunn Kuzele

Lite bilder från de olika deltagarna. 
- Ölprovning!

Efter att tävlingen hade avslutats så fiskar Jonas nilsson kvar på sin & Jhonnys plats, och han drar ett dubbelhugg och landar en Fjällis på 10 & en mindre fjällis på 6kilo.  Vilken svit och synd de inte landades på tävlingen.

 
Visa fler inlägg