Syndikatfiske återigen!

Hej igen!
bara 3 dagar sen jag skrev sist. och skulle iväg på en flerdagars tur. 
Jag skulle åkt iväg med Magnus på ett pass, men han fick förhinder, så han kunde bara fiska en natt, men jag ville lägga längre, slippa packa ihop och flytta hela tiden. 
Så Micke övertalade mig att köra ner till syndikatet igen, jag bestämde att vi ska sitta på peg1. annars får de bli peg3.
jag fiskade mot peg 2och3. väldigt mycket näckrosor, weed och annat. så de va spridda bullar, och fallskärmsbag!
 

Jag valde att fiska med 2 snowmans och 1 singelpopup.  och endast köra spridda bullar, INGEN partikelmäsk alls, då jag finner det onödigt. det har inte givit mig ett bra fiske nånsin, så singel bullar, Nya nyet.
Natten till fredag fick jag ett sanslöst 1 tone run och ut och krokade en fjällis. 7,700gram.  
 
Tog en SBM OrangeJuice Hardhooker/CitrusCandy Dumbell topper på en Blowback Storlek 6 Medium Curveshank från Ace! Superfina krokar för 1-3fiskar. sen får man byta krok/rig.

Åt världens goaste frukost, jag brukar inte äta frukost när jag är ute och fiskar, min mage lever sitt eget liv tydligen. så ingen bra idé, men denna gången tog jag med riktigt fina mackor och korv från Szabos Shark, kanon fina!  hur som helst. Dagen fortsatte, och det hände inte speciellt mycket under dagen. inte ens ett pip, vilket vi tyckte va oerhört långtråkigt. inte ens en linebite. så jag tröttnade, rodde ut i båten med Micke in i viken och kollade på våra solande karpar. (vi får ej stalka från båt) och de går inte komma åt dom från land där. så, titta men inte röra! 
Sedan slängde jag ut lite mer bullar kring mina markörer. 
Vi startade grillen och tog det lugnt, kastade om mina grejer runt 20:30. och hade väldigt bra tro för dom. trodde STENHÅRT. och ja, de gick ju vägen. 
 
 
oväder va påväg in så vi fick göra passet kortare.  Vi packar ihop 06:30 imon bitti, vi gick till sängen runt halv 12. och jag vaknade 4 av ett Linebite.  Och gick in och la mig, 04:20 drar de iväg i ett nytt onetone skrik, och tyvärr tappar jag den fisken precis utanför vassen.  den föll för en Whitesecret den med. 
och där trodde jag, fan nu blir de ingen mer fisk. Men så kom jag på, att jag hade två andra spön som va blixterheta. Men hur som helst, jag lägger om spöt, slänger ut 1 knytnäve 20mm OJ bullar.  
Och vid 06:20(ca) är de nytt ONETONE på g. denna gången på mittenspöt. och den sitter fast, helvete med.. håller emot och de släpper, fisken går fritt. och bökar runt i massa weed, men tungt var det. 
Ropar på Micke som sover som en stock som vanligt, men ingen micke vaknar.  ropar flera gånger, men ingen hjälp, tar mig ut i båten och håvar en monsterfjällis.  jag avlider av glädje, den är så jävla stor. 
När den väl ligger i håven vaknar micke av att jag ropar på honom, och ut kommer han nyvaken som fan, och visar denna fjällisen och båda blir så glada. en Hane.  När vi nollat vågen slutar den på 12680gram, vilket är nytt PB på både fjällis, och min största karp jag fått i Sverige.
 Tog en SBM Oj hardhookers med Whitesecret på toppen på en Blowback storlek 6krok, medium Curvshank från Ace.

Och här trodde jag att nu är de slut. men när vi släppt i denna härligheten så drar de iväg på spöt jag tappade en fisk på tidigare, och de visar sig vara en liten spegel från Aneboda beståndet. Kanon fisk!
Vilket avslut. 
 
Nu ska ja sova ett par timmar. 
Nästa rapport kommer söndag nästa helg. over N out. / Simon Grindhage
Visa fler inlägg