Fullständigt utbränd

 
det tog två månader innan jag kunde utföra ett fiskepass igen utan att känna mig uttråkad eller enormt rastlös, min resa till Frankrike eldade upp allt vad som heter motivation och målmedvetenhet. Jag har gått fram och tillbaka i min lägenhet, laddat batterier, packat väskorna, packat bilen, åkt till sjöarna, åkt hem igen, åkt tillbaka, packat ur grejerna vid sjön, satt upp grejerna, kastat ut, försökt fiska. 

Men fisket kändes bara som en enda stor vall.  Det var inte roligt längre,  Något som varit med mig hela mitt liv, blev återigen en börda, bara att sitta framför datorn, och kolla Google maps, googla, surra runt på facebook och se många av mina vänner landa karp efter karp..  jag kände noll. 
Jag har försökt att tända gnistan igen, jag har försökt tvinga mig själv, jag har försökt att åka iväg där andra kompisar är och fiskar,  allt för att liksom komma tillbaka till det jag tycker om. 

Men det var bara att sitta ner i båten, och låta det komma. 
Så, Jonathan skickade att han var och fiskade och jag höll nära kontakt med hur det gick för honom, och han lyckades inte knäcka nöten.  Han frågade mig om jag var sugen att komma upp och hälsa på bara, eller fiska själv.. Och jag sög på karamellen en eller två dagar, och bestämde mig för att, detta kan nog bli roligt igen, bilen var halvpackad redan för ett par dagar innan var jag och ''skulle'' fiska med några i Heaby, men jag packade bilen mitt i natten knappt 5 timmar senare och åkte hem igen. 

Jag kom upp till Jonathan och började packa upp alla saker och jag kände ruset i kroppen igen,  nu är de dags att ta dom igen. 

på knappa 24timmar lyckas jag och landa 4 över 10 med topp på 12,9 kilo.  
nu, 48timmar senare är jag hemma igen. Och det känns helt okej att ha gjort ett pass igen. 

SL2 boilies runt kroken, och Snowman med Hardhooker SL2 och StockholmSpecial på toppen/ OJfluro gjorde susen.

Hoppas glöden finns kvar tills säsongen är slut denna gången. 

/ Må väl, ta hand om er, Simon

 
 






Visa fler inlägg