Ännu en Targetfisk avklarad.

för en vecka sen så lovade jag att Sandra skulle få följa med och fiska lite karp.  Och de blev oväntat bra resultat. 5 karpar på mattan, 2 tappade, och 2 sutare fick syna håvnätet. 

det blev onsdag, och vi hade väldigt mycket att göra, vi körde säkert 30 mil innan vi anlände till syndikatet,  först till halmstad, sen hem igen, sen ner i skåne.. Många mil avklarade, gav ett bra resultat. 

 
Vi funderade inte ens på vart vi skulle sitta,  när vi kom ner till sjön så hade Calle redan fiskat 2 nätter, och Stefan hade fiskat 3.  Vi satte oss i vinden på plats 4.  De skulle komma in mer vind på kvällen och natten och fortsätta blåsa till iallafall fredag. 

Jag började mäska på ganska hårt med boilies, och jag armerade riggarna med Snowmans, fast ett av spöna fick Sandra välja bete på, och de blev en orange plastmajs med Mp1 Krokbete. 

De dröjde 3 timmar, sen låg första speglen på mattan, en 4 kilo fin liten fisk på Sandras Plastmajs. 

 
Och sen dröjde de 12 timmar innan nästa fisk kom, och de va på samma, Orange plastmajs. 

Dagen gick och jag tog lite bilder i de tråkiga vädret, mulet och sol..  men mycket vind. Härligt! 
(en snutt från fiskeplatsen och vinden)  
https://www.instagram.com/p/BHjs-_VA26m/?taken-by=noomiissfishing

Jag åkte till affären och köpte lite godis för kvällen, och vi skippade grillningen då vinden va så pass hård. 
men vinden la sig vid 22, och de började inte blåsa förrens 02 på natten igen.. 
Vid 23tiden så hade jag ett take och där fisken gick fast stenhårt. Först tänkte jag simma, men sen så kom Sandra till undsättning medans jag körde runt sjön och hämtade en båt. När jag väl kommer ner till platsen efter har rott snabbt över hela sjön, så har Sandra drillat fisken själv och sa den hade släppt från snagen, så jag tog över spöt när ja kom in och gjorde en snabb håvning. En liten fin spegel hade satt sig som en sten. Jag trodde de va en större fisk som gått runt alla växter. 


Här är en fjällis som drog iväg efter 18 på torsdagen. 

Sedan började det, redan kl 22 på torsdagen kom första runnet, fast på spöt som låg rakt ut i sjön, men den släppte.. De dröjde en halvtimme, och run igen.. men de va nog en sutare som släppte.. sedan drog de iväg 04 igen, och då kom de upp en 2,5kilos Sutare.  Trevligt!

 
Och idag på morgonen vid 07 vaknar jag igen av ett tok tjut i larmet, och flyger ut ur tältet och krokar, upp kommer ännu en target. En fullyScale på 7,4.  

 Ny sjö, sjukt resultat!

Wooow ...  Over the moon! 

Som min fantastiska rubrik lyder så har jag börjat fiska av en ny sjö!  
- Varför? 
Jo, för jag vill prova något nytt, se om jag kan ta mig ann andra sjöar än bara syndikatet. 
Och ja.. resultatet.. har varit helt otroligt bra! Men hittils ingen Target fisk i syne.. 

Bilderna kommer inte komma i ordning. 

Vissa kanske känner igen sjön, och jag tänker inte vara hemlig med att jag fiskar där.  De finns så många andra sjöar.  Och jag förmäskar aldrig, utan jag kör dit, är de ledigt, så kör jag. 
jag har fiskat 2 swim i sjön, och de finns mer, och jag ska nog prova dom alla. 
Sist la jag mig i en rödmyre stack, och de gör jag aldrig om igen. FYFAN. 
även en fästing, mitt på snablen.. haha!  

- Detta kan vara en av mina absolut finaste troféer från Svenskt vatten. Du milde vilken mage, och så kort. och nästan 10pannor, några hekto ifrån.  Sög in en Whitesecret fiskad på en KD-Rigg med Krank Krok. 

Samma fisk, kolla magen. 

 
- Behöver jag förklara mig?  Fisk som ligger och vilar sig i slingen medans jag sätter upp kamera utrustningen.

Jag älskar Svenska små sjöar där vattnet är humusbrunt. Så spännande!!  Fiska väldigt nära näckrosor är så HETT med spridda boilies. 
 
 
 


Informationen jag fått om sjön har varit väldigt luddig, begränsad, och har fått solla en del.  Dels för jag har hört olika från olika fiskare, som fiskat i sjön olika mycket. 
Men en sak stämmer, Boilies är de man ska fiska med. 
Jag har fiskat med mp1 20mm, och Sl2 20mm. Båda har funkat helt ypperligt, och popups, stora som ballonger då braxar och sutare har munnar större än en vithaj. 
Har fiskat väldigt långa tafsar, 25cm långa med endast en popup, dels för de är dyigt, och dels för jag provar lite nya grejer. Vilket ALLTID är spännande. Och när man ligger och tittar på en film, och de tutar iväg, finns inget bättre än riktiga en toniga rusningar! 
Så, Hur har fisket gått då? 

Ingen över 10 ännu, men ingen under 7 heller. Vilket är helt sanslöst bra resultat. 
Men som sagt, jag har fiskat här 3 nätter,  och jag känner jag har hittat ett sätt som funkar. Och därför kommer jag fortsätta på de sättet. 
Kanske lite justeringar, men de är mina tankar och idéer. hehe. 


Jag jobbar denna helgen som kommer med, sen har jag semester i 5 hela veckor.  FEM veckor. 
en av veckorna går bort till Fjällen, då vi åker och fiskar Långan, jag och några vänner.  Då riktar jag mig tillbaka till Flugfisket som jag en gång höll på med väldigt mycket. 

Sen blir de karpfiske för varje slant.  Jag har lovat att Sandra ska få följa med på flera nätter. Så jag köpte ett nytt tält hos Anders på Karpfiskebutiken, även en säng och sovsäck. får hoppas de håller. Återkommer med lite info om sakerna i nästa inlägg som kommer.  
En kopp te. En film, En redbull ifall man skulle slå PB. 
 
- Jump starter från Biltema.  Funkar helt kanon att ladda mobil/iPad, dock så orkar den inte ladda iPaden mer än 1-2 gånger. En iPhone klarar den 3-5laddingar, säkert fler ifall Jump startern är ny!  
Visa fler inlägg