Nytt personbästa!

Jag tänkte jag skulle skriva ett bättre inlägg om mitt pb, men jag vet inte vart jag ska börja.
Vi åkte ut riktigt tidigt på morgonen, jag och Nickodemus och han fiskade med mig fram till 11:00, sedan kom min kusin och bytte ut honom... och så fiskade jag och min kusin resten av dagen.
Jag personligen fiskade nog bäst någonsin i min gäddkarriär.  Då jag hade 7 fiskar upp, top 10,1. Och sammanlagt 5 av dom mellan 5-7kilo.  och 2 små.  Ofattbart bra fiske.  Pigshad Hot pike gick varm och sliten med en rasselkammare längst bak, fiskade oerhört bra i de grumliga vattnet.  Stenhårda hugg och bra fighters.

Under eftermiddagen satte jag på min nya Mcrubber Night sky som jag fick av min flickvän i julklapp, och de tog 5 kast, vi gled förbi ett stenparti, och jag kastade in imellan alla stenar, 4 meter från land. Och de tog 3 vevtag och tvärstopp, hugget va något helt ur denna värld, och jag kände tunggung, sa direkt till min kusin Axel, att detta är en stor fisk!   jag såg hur den ruskade på huvudet i ytan och de var den bakre stingern som satt i överläppen.
När den låg i håven kunde vi konstatera att de var en möjlig tia. så vi körde in till land med båten och klippte några snabba foton.
Och eftersom reglerna i Nickodemus båt säger att om man får en tia, eller nytt personbästa. så är de badning som gäller!  oavsett väder...  Och jag vet flera som kör detta. Man måste älska havet.
har lite filmer från min instagram ni kan se här under om ni klickar på länkarna, eller kopierar dom och klistrar in i eran webläsare.

https://www.instagram.com/p/BRBWJOel8rT/?taken-by=nomisthecarpangler

Och så releasen..

https://www.instagram.com/p/BRBfubflPXf/?taken-by=nomisthecarpangler

Min första artikell

Hej alla!
Mitten av Februari nu och de börjar Osa karp i alla hörn.
Just nu har vi Snö och is, men idag var första dagen med +10grader ute.
Helt klart luktar de vår, och jag ska börja inventera i mina grejer, och hoppas på ett pass i mitten av Mars, och då kommer en rapport!!
Även har min första artikell släpts i Svenska karpklubbens årstidning! 

Kan ni inte läsa den här?
gå med i www.svenskakarpklubben.se
och stöd svenskt Karpfiske!


 
 
Visa fler inlägg