Årets bästa fiskevecka redan satt?

 
Efter ha lyckas och träffa så himla rätt Söndag-tisdag så körde jag hem med tjejen, och hade myskväll, hon skulle hem på onsdagmorgon så istället för hon skulle köra 25mil hem, så körde vi hem till mig över natten. Och jag kunde duscha och hämta mer boilies. Så jag körde ner igen på Onsdagen, kollade vindarna som komma skall, och det visade sig att vinden skulle ligga på åt andra hållet denna gången, så skippade peggen jag satt Sön/tis. och körde våran plattform igen. 
Så, Peg13.  Kör ut lite lätt med boilies på varje spö och hoppas på de bästa.  De dröjer 2-3 timmar innan första sutaren ligger i håven.  Sedan har mörkret trillat på, och de är fullt screaming run! 

Ut och krokar och de visar sig vara en av våran små Aneboda fiskar som har klivit på! =)
 

Redan på morgonen dagen efter, runt 08 snåret så vaknar jag till av ett rejält run och de sitter fast så in i norden!  Båtar ut och hämtar en grisfjällis!!

11,80! Sög i sig en snowman Whitesecret/mp1 hardhooker!

Samma morgon, kl 10-12;00 bränner jag 3 fiskar uppe i näckrosorna. 
Jag provar Zig-fiska resten av dagen för att knäcka koden. Men fortfarande full blank på rättså många timmars ziggande på våren. 
Så, redan efter 18 tiden börjar de cirkulera fisk runt mäskplatserna, en ryggfena där, ett rull, lite småsaker som gör hela trippen lite mysigare. 
runt 20 tiden, en liten stund efter att jag har kastat om allt för natten, blir de snabba fiskar,  Jag har ett screaming run! och jag krokar en fisk jag fångade på förmiddagen i måndags, slynan igen! 

 
När jag landat fisken, kommer in till land, så lägger jag fisken i slingen riktigt snabbt för att få ut min rigg igen på stället, och jag hinner inte låta riggen ens landa i vattnet, sätta ner spöt i larmet, och de drar direkt. 
Hämtar in en fruktansvärt snygg spegel! 
- Fiskarna får återhämta sig lite medans jag hämtar andan.  Svårt när man är själv att drilla från båt, komma ut på platsen och lyckas håva själv!

men här är speglen! 
- Denna slår ju knappt fullyscalen jag fick i Tisdagsmorse!  

Klockan slår lite över 22:00, och de är full rulle igen, Run igen!   Och de visar sig vara en sjukt cool spegel, som jag aldrig sätt!


Klockan hinner inte bli 24;00, och jag har fisk igen!! Denna gången en fisk strax under 9kilo som jag har haft debut med två gånger tidigare, väldigt roligt. för de är en jäkla kämpe!!

 
& natten blir tyst och lugn. Jag somnar rätt sent och vaknar såklart av ett screaming take, som jag bränner i näckrosorna.. Nu var jag lagomtrött på att tappa fisk!  men de är inte lätt när de är så extremt mycket Nate, vass, och näckrosor.  
Toppen på isberget hade varit att landa några av alla fiskar jag tappade, men de ingår givetvis i fisket. Och jag är tacksam jag hade ett sånt bra fiske denna veckan som gick. 

Jag fiskade med 16mm OJ & Mp1 från Swedish baitmechanics, som jag blandat ihop. Trevlig combo. 

Jag fiskade söndag-fredagmorgon, och var bara hemma Onsdagnatt för att hämta boilies. Allt som allt kan jag räkna ihop 12landade karpar, nytt personbästa, och jag har aldrig bränt så många fiskar heller, vilket som ingår såklart! men allt som allt skulle ha varit över 20landade isåfall, och med de resultatet, avslutar jag och undrar. Årets bästa fiskevecka redan satt? 

Och I skrivande stund, så låg jag ute Söndag-måndag, och blankade tyvärr, men jag träffade en ny tunbymedlem, mycket trevligt.   Nu är jag hemma och förbereder mig för Tisdag-fredag med nära vänner i Aneboda. 
 
Återkommer! /Simon