Ny sjö, sjukt resultat!

Wooow ...  Over the moon! 

Som min fantastiska rubrik lyder så har jag börjat fiska av en ny sjö!  
- Varför? 
Jo, för jag vill prova något nytt, se om jag kan ta mig ann andra sjöar än bara syndikatet. 
Och ja.. resultatet.. har varit helt otroligt bra! Men hittils ingen Target fisk i syne.. 

Bilderna kommer inte komma i ordning. 

Vissa kanske känner igen sjön, och jag tänker inte vara hemlig med att jag fiskar där.  De finns så många andra sjöar.  Och jag förmäskar aldrig, utan jag kör dit, är de ledigt, så kör jag. 
jag har fiskat 2 swim i sjön, och de finns mer, och jag ska nog prova dom alla. 
Sist la jag mig i en rödmyre stack, och de gör jag aldrig om igen. FYFAN. 
även en fästing, mitt på snablen.. haha!  

- Detta kan vara en av mina absolut finaste troféer från Svenskt vatten. Du milde vilken mage, och så kort. och nästan 10pannor, några hekto ifrån.  Sög in en Whitesecret fiskad på en KD-Rigg med Krank Krok. 

Samma fisk, kolla magen. 

 
- Behöver jag förklara mig?  Fisk som ligger och vilar sig i slingen medans jag sätter upp kamera utrustningen.

Jag älskar Svenska små sjöar där vattnet är humusbrunt. Så spännande!!  Fiska väldigt nära näckrosor är så HETT med spridda boilies. 
 
 
 


Informationen jag fått om sjön har varit väldigt luddig, begränsad, och har fått solla en del.  Dels för jag har hört olika från olika fiskare, som fiskat i sjön olika mycket. 
Men en sak stämmer, Boilies är de man ska fiska med. 
Jag har fiskat med mp1 20mm, och Sl2 20mm. Båda har funkat helt ypperligt, och popups, stora som ballonger då braxar och sutare har munnar större än en vithaj. 
Har fiskat väldigt långa tafsar, 25cm långa med endast en popup, dels för de är dyigt, och dels för jag provar lite nya grejer. Vilket ALLTID är spännande. Och när man ligger och tittar på en film, och de tutar iväg, finns inget bättre än riktiga en toniga rusningar! 
Så, Hur har fisket gått då? 

Ingen över 10 ännu, men ingen under 7 heller. Vilket är helt sanslöst bra resultat. 
Men som sagt, jag har fiskat här 3 nätter,  och jag känner jag har hittat ett sätt som funkar. Och därför kommer jag fortsätta på de sättet. 
Kanske lite justeringar, men de är mina tankar och idéer. hehe. 


Jag jobbar denna helgen som kommer med, sen har jag semester i 5 hela veckor.  FEM veckor. 
en av veckorna går bort till Fjällen, då vi åker och fiskar Långan, jag och några vänner.  Då riktar jag mig tillbaka till Flugfisket som jag en gång höll på med väldigt mycket. 

Sen blir de karpfiske för varje slant.  Jag har lovat att Sandra ska få följa med på flera nätter. Så jag köpte ett nytt tält hos Anders på Karpfiskebutiken, även en säng och sovsäck. får hoppas de håller. Återkommer med lite info om sakerna i nästa inlägg som kommer.  
En kopp te. En film, En redbull ifall man skulle slå PB. 
 
- Jump starter från Biltema.  Funkar helt kanon att ladda mobil/iPad, dock så orkar den inte ladda iPaden mer än 1-2 gånger. En iPhone klarar den 3-5laddingar, säkert fler ifall Jump startern är ny!