Mellanlandning!

Hej alla! 

Nu har jag haft halva semestern, och hittils har det varit ett par fiskar. fick 4 karpar i början på semestern, sen blankade jag tre nätter.  Sen åkte jag till Kalmar till min väns Syndikat på gästfiske, och vilken succé det blev!
 
 

Lång story kort. 

Men Allt började med att vi hade planer för diverse saker, de va allt från King of skantz till Jaroslawski, men inget blev som de skulle. 
Och allt slutade med Syndikatfiske i Tunbyholm i 6 nätter.  
Första två nätterna började med sutare och sen trippelhugg. sen fick jag en sista karp natt 3. 
Och jag fick även syna en 13,3 kilos Spegel,  vilket är samma fisk som är sjörekord på 14,780.  En hane som pendlar väldigt mycket i vikt. och har fångats 4 ggr i år redan. tyvärr får vi nog inte syna den över 15 iår. 
 
 

även Stefan och Mikael fick bara små fiskar utöver den stora.  frågan är.. varför så segt? varför släpper det inte... 
Jonas satt 2 nätter, han fick både Ål, gädda och karp, samt sutare på sina popups, haha!  helt otroligt vilket coolt fiske han hade.  han tappade även en riktigt riktigt stor karp i tundbyholm sista morgonen. men körde hem då dom lovade regn. och jag gled också hem. och mellanlandade och körde till Kalmar.. som blev riktigt lyckat. 

Alla mina fiskar fångades på SBM Sl2 spritt. Whitesecret, sqwid, sl (röd) fluro popups. på KD-Rigg med Krank '6 krok!
Även hade jag en fjällis i håven som jag lyckades slinta ur händerna! 
för mig 5 fiskar. 1 Klev tyvärr av. så 6 run för mig.  Magnus hade 2 fisk upp, och tappade 2 fiskar.  tagna på Northernbaits,  BNB, Krillers med krillergarlic popups. Samt Solar ( vet inte namnet på popupsen)
 
 
Nu är jag hemma igen för lite mellanlandning, sen bär de av fiske igen till lör(sön) kanske söndag. vi får se hur fisket visar sig vara. Sen hemma lite igen, och sen Nästa Torsdag ska jag på TunbyCarpChallenge. syndikat tävlingen där 13lag(26fiskare) ska göra upp om titlen och resan till Jaroslawski.  Även om jag skulle vinna så kan jag inte åka. så kommer få passa på den, om man inte kan åka nästa år. 
vi får se vilket och hur det blir. 
Jag har även köpt en del NorthernBaits boilies och diverse saker. Hittils inte resulterat i något.  Polaren fiskade med det i kalmar nu, och han fick 2 fiskar.  Blev lite besviken när vi såg att våra popups burkar inte va knökfulla. utan de va som att de fattades 10popups ur var burk.. lite kass. 
annars väldigt nöjd med deras färdigpreppade partiklar, pellets, och bullarna är fina men jag måste bara prova BNB innan ja kan bestämma mig vilket. 

Hur som helst, vart vi bär av de kommande dagarna kan ja inte yttra mig om, vi funderar på Lillan. men även andra små vatten. vi får se helt enkelt, en hel dag att bestämma mig! 

Nu ska ja ha kvalitéstid med tjejen!

kommer en bättre uppdatering längre fram, om jag kommer ha nåt att skriva om!